Κουρτίνες ψυκτικών θαλάμων

Στην Theoprofil κατασκευάζουμε λωριδοκουρτίνες PVC έτοιμες για τοποθέτηση στις δικές σας διαστάσεις.
Οι κουρτίνες PVC αποτελούν μια οικονομική λύση για το ενεργειακό κόστος των ψυκτικών θαλάμων και επιπλέον, αποτρέπουν την είσοδο στους ανεπιθύμητους επισκέπτες όπως πουλιά, έντομα και παράσιτα.
Χρησιμοποιούνται για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε βιομηχανικά περιβάλλοντα εργασίας καθώς το PVC είναι ένα αεροστεγές υλικό με εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες.

Αγοράστε κουρτίνες ψυκτικών θαλάμων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Όταν τοποθετούνται στους ψυκτικούς θαλάμους βοηθούν στην διατήρηση της χαμηλής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του συμβάλλοντας στην μείωση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας. Διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις καταλληλότητας επαφής τους με τα τρόφιμα αλλά και με το ανθρώπινο δέρμα. Ανθεκτικές στις χαμηλές θερμοκρασίες, δεν ξεραίνονται λόγω της ψύξης και διατηρούν την ελαστικότητα τους για πολλά πολλά χρόνια. Η χρήση κουρτίνας είναι υποχρεωτική στους ψυκτικούς θαλάμους, σύμφωνα με την νομοθεσία του Ε.Φ.Ε.Τ.

Εναλλακτικά, οι κουρτίνες PVC, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μία πολύ φθηνή πόρτα, για να δημιουργήσουμε χωρίσματα μέσα σε ψυκτικούς και βιομηχανικούς χώρους.

❄ Μεγάλο απόθεμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ ψυκτικών θαλάμων ❄ Ειδικές τιμές επαγγελματιών βιομηχανικής ψύξης

Η αλληλοεπικάλυψη της κουρτίνας όταν επιλέξετε πλάτος κουρτίνας 200mm ανέρχεται στο 40% και είναι ιδανική για συντηρήσεις και όταν επιλέξετε κουρτίνα με πλάτος λωρίδας 300mm, η αλληλοεπικάλυψη είναι 60% και είναι ιδανική για καταψύξεις και απαραίτητη για βαθιές καταψύξεις κάτω από -20 C.

Εφαρμογές

Αποθήκες τροφίμων

Ψυκτικοί θάλαμοι

Φορτηγά ψυγεία

Οι κουρτίνες PVC χρησιμοποιούνται κατά κόρον στην βιομηχανία τροφίμων στις εισόδους των ψυκτικών θαλάμων και φορτηγών ψυγείων επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας κατά το άνοιγμα της πόρτας. Είναι ειδικά σχεδιασμένες για χρήση σε φορτηγά και ρυμουλκούμενα, παρέχουν μια αξιόπιστη λύση για τη διατήρηση της χαμηλής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του φορτηγού κατα την φόρτωση και εκφόρτωση των εμπορευμάτων.

Χωρίσματα

Πόρτες Roll up

Χώροι ηλεκτροσυγκόλησης

Οι λωριδοκουρτίνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως οικονομική εναλλακτική έναντι των πορτών σε χώρους εργασίας παρέχοντας μια ασφαλέστερη και απλούστερη λύση για την προστασία του προσωπικού από εξωτερικές καιρικές συνθήκες, χωρίς να εμποδίζουν την ροή εργασίας. Αποτελούν φράγμα κατά του θορύβου και της σκόνης και εμποδίζουν την διέλευση εντόμων και πουλιών.
Οι αναδιπλούμενες πόρτες (roll-up) xρησιμοποιούνται κυρίως σε βιομηχανικές αποθήκες και εργαστήρια με μεγάλη κινητικότητα. Η ταχύτητα ανοίγματος επιτρέπει τη γρήγορη και αδιάκοπη ροή κυκλοφορίας των εργαζομένων.

Νομοθεσία (Ε.Φ.Ε.Τ.):

“Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) καθιστά υποχρεωτική την εγκατάσταση κουρτίνας από διαφανείς λουρίδες P.V.C. στις πόρτες ψυκτικών θαλάμων, για την προστασία των τροφίμων από την διείσδυση της υγρασίας και τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.” Είναι διαθέσιμες σε πολλούς διαφορετικού τύπους:

  • 200mm πλάτος Χ2mm πάχος για θερμοκρασία έως -45℃
  • 200mm πλάτος Χ2mm πάχος για θερμοκρασία έως -45℃ κόκκινη για οριοθέτηση του ανοίγματος και ασφάλεια κατά την διέλευση των κλαρκ
  • 300mm πλάτος Χ2mm πάχος για θερμοκρασία έως -45℃
  • 300mm πλάτος Χ3mm πάχος για θερμοκρασία έως -45℃

Κατάλογος προϊόντων

Κουρτίνες ψυκτικών θαλάμων

Συντήρησης και κατάψυξης έτοιμες προς τοποθέτηση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ