Πόρτες ψυκτικών θαλάμων

Δείτε τιμές για πόρτες ψυκτικών θαλάμων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Πορτες ψυκτικων θαλάμων

Πόρτες ψυκτικών θαλάμων Theoprofil, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με ποιότητα υπεροχής έναντι του ανταγωνισμού.  Μία πλήρη γκάμα από πόρτες ψυκτικών θαλάμων καθώς και μικρών θαλάμων ψύξης με ασυμβίβαστη ποιότητα σε υπέροχες τιμές. Μην αγοράζετε πόρτες από οπουδήποτε. Εμπιστευτείτε μόνο ειδικούς. Δεν θα κάνετε οικονομία. Θα τις αγοράσετε αφενός ποιο ακριβά και αφετέρου θα καταναλώνετε και περισσότερο ρεύμα. Είμαστε Έλληνες και κατασκευάζουμε εφάμιλλες ή ακόμα καλύτερες πόρτες από πολλούς Ευρωπαίους κατασκευαστές. Οι πόρτες ψυκτικών θαλάμων Theoprofil είναι, έχουν πρωτοποριακό σχεδιασμό με τα πιο μοντέρνα σχεδιαστικά αλλά και τα πιο ποιοτικά Ευρωπαϊκά εξαρτήματα, καθώς προμηθευόμαστε εξαρτήματα μόνο από κορυφαίους Ευρωπαϊκούς οίκους και όχι από ανώνυμους Ασιάτες ή Τούρκους. Και τέλος να θυμάστε ότι: Αγοράζοντας από Έλληνες κατασκευαστές ενισχύεται την Ελληνική οικονομία.

Οι κάσες από τις πόρτες μας είναι σοφιστικέ υλοποιήσεις με αποτέλεσμα να μην τρυπάς πουθενά την κάσα ούτε μέσα αλλά ούτε έξω, αλλά να μπορείς να  βιδώνεις με απλές βίδες που σας τις παρέχουμε μέσα στην συσκευασία της πόρτας μαζί με τις τάπες τους. Εδώ μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο για να καταλάβετε πόσο απλές σε τοποθέτηση είναι οι κάσες μας, αλλά και πόσο σοφιστικέ είναι ταυτόχρονα: https://j.mp/1iG8fsQ  Το συγκεκριμένο βίντεο παρουσιάζει τη φθηνή μας κάσα που συνήθως την προορίζουμε για πόρτες συντήρησης. Στις πόρτες κατάψυξης ή κατά παραγγελία, στις πόρτες συντήρησης, το σύστημα στήριξης της κάσας είναι ακόμα καλύτερο διότι η βίδα είναι εντελώς κρυφή χωρίς καν τάπα!

Αντίθετα ο ανταγωνισμός χρησιμοποιεί ειδικές βίδες για να στερεώσεις την κάσα, οι οποίες είναι ασύμφορες και άκομψες. Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιήσεις ειδικές βίδες, αλλά κανονικές, τότε όταν τρυπήσεις την κάσα, αναγκάζεσαι μετά να τοποθετήσεις τάπες για να κρύψεις την βίδα, με αποτέλεσμα να καταστρέφεις την εμφάνιση της κάσας . Παρόλο που οι πόρτες θαλάμων μας έχουν ανταγωνιστικότατη τιμή, με πολλά έξτρα, σε κάθε περίπτωση θα κάνετε ακόμα περισσότερο οικονομία σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα! Αυτό θα συμβεί διότι οι δικές μας ψυκτικές πόρτες, διαθέτουν καλύτερη μόνωσης. Συγκεκριμένα χρησιμοποιούμε παχύτερα πορτόφυλλα κατά 14mm για τη συντήρηση , κατά 12mm  για την κατάψυξη και κατά 32mm για τη βαθιά κατάψυξη σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας. Ακριβώς για αυτό το λόγο το κομπρεσέρ του θαλάμου σας, θα καταναλώνει ΠΑΝΤΑ λιγότερο ρεύμα.

Ξεκινήσαμε την παραγωγή εξαρχής μετά από έρευνα αγοράς με σκοπό να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό προΪόν…

Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε το καλύτερο προϊόν αν δεν είχαμε και το ομορφότερο. Αρκετοί από εσάς δεν θα αγοράζανε μια άσχημη πόρτα επειδή θα είχε απλά καλύτερη μόνωση. Οι πόρτες ψυκτικών θαλάμων μας  έπρεπε να είναι οι ομορφότερες για να έχουμε τύχη. Έχουμε μοντέρνα πομπέ πορτόφυλλο σε σχέση με τα κλασικά τετραγωνισμένα του ανταγωνισμού, ΧΩΡΙΣ κανένα εμφανές πριτσίνι στην ανοιγόμενη πόρτα και μόνο 4 εμφανή πριτσίνια στη συρόμενη πόρτα. Όλες οι υπόλοιπες εταιρίες παγκοσμίως έχουν ανοιγόμενη πόρτα με εμφανή πριτσίνια και συρόμενη πόρτα με ακόμα πιο πολλά εμφανή πριτσίνια… Η βαφή μας δεν είναι μία απλή ανωδίωση με πάχος 14microns αλλά είναι ανοδίωση 15microns με φινίρισμα απομίμησης αμμοβολής. Το ίδιο ακριβώς φινίρισμα έχουν και οι μηχανισμοί της συρόμενης ψυκτικής πόρτας μας. Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος.

Οι συχνότερες απορίες που έχουν οι πελάτες μας που θέλουν να αγοράσουν μία πόρτα ψυκτικού θαλάμου:

 1. Μου προσφέρουν μία πόρτα σε προνομιακή τιμή αλλά μου είπανε ότι είναι κατασκευασμένη από ειδικό κόντρα πλακέ θαλάσης που είναι επενδεδυμένο με ανοξείδωτη λαμαρίνα. Να την αγοράσω?  – Να μην την αγοράσετε. Να αγοράσετε μία πραγματική πόρτα ψυκτικού θαλάμου και όχι κάτι  που σας το πλασάρουν για ψυκτική πόρτα. Πράγματι, κάποτε αυτός ήταν ο τρόπος που κατασκευάζοταν οι ψυκτικές πόρτες, αλλά εδώ και μια 10ετία, μολονότι έχουν κυκλοφορήσει καινούρια υλικά υπάρχουν εταιρίες που εξακολουθούν να κατασκευάζουν τέτοιες πόρτες…  Μία τέτοια πόρτα είναι παλαιάς γενιάς και πλέον δεν νοείτε να αγοράσετε  μία τέτοια πόρτα από τη στιγμή που είναι πιο βαριά, θα σαπίσει κάποια στιγμή η ξύλινη κάσσα της  και το ξύλινο πορτόφυλλο της,  και επιπλέον έχει 70% χειρότερη μόνωση.  Τέλος λόγω του χρονοβόρου και απαρχαιωμένου τρόπο κατασκευής της, κοστίζει πιο ακριβά!
 2. Ο ψυκτικός μου, είπε ότι θα μου κάνει αυτός μία πόρτα για να στοιχίσει οικονομικά. Να την αγοράσω? – Θα σας απαντήσουμε με ερώτηση! Μία πόρτα που είναι ιδιοκατασκευή ίσως να είναι πιο φθηνή 100 ευρώ. Το παραπάνω ρεύμα που θα καταναλώνει το κομπρεσέρ σας για 365 ημέρες το χρόνο επί 20 χρόνια μέχρι π.χ. να συνταξιοδοτηθείτε, γνωρίζετε πόσες χιλιάδες ευρώ θα το πληρώσετε στη ΔΕΗ ?Αυτό θα συμβαίνει καθημερινά επειδή το κομπρεσερ σας θα δυσκολεύεται να πιάσει την επιθυμητή θερμοκρασία του θαλάμου, λόγω της ακατάλληλης πόρτας.  Τέλος, πόρτες ψυκτικών θαλάμων μεγάλων διαστάσων,  πόρτες ψυκτικών θαλάμων με κρυφή στήριξη (χωρίς να τρυπάς την κάσα και να την ασχημένεις) και συρόμενες πόρτες ψυκτικών θαλάμων  δεν μπορεί να κατασκευάσει κανείς αν δεν έχει την κατάλληλη υποδομή, γνώση και εξαρτήματα…
 3. Μα τόσο σημαντική είναι μία πόρτα ψυκτικού θαλάμου? Ο θάλαμος μου είναι μικρός και θα μου κοστίσει μόλις 400 € και μία ψυκτική πόρτα, άλλα τόσα? – Ναι πράγματι αυτή είναι μία περίπτωση που μπορεί να συμβεί! Αλλά καλύτερα να δώσεις 400 € για μία πόρτα ψυκτικού θαλάμου παρά να δώσεις στη ΔΕΗ 4000 € παραπάνω από ότι θα έπρεπε να δώσεις μέσα στα επόμενα 5 χρόνια… Πράγματι οι πόρτες ψυκτικών θαλάμων είναι πολύ σημαντικές για την απόδοση ενός ψυκτικού θαλάμου, διότι σε αυτές οφείλεται το 80% της επιτυχίας ενός ψυκτικού θαλάμου. Το υπόλοιπο 10% ωφείλεται στο πάχος του πάνελ και το άλλο 10% στο συντελεστή απόδοσης του κομπρεσέρ και του στοιχείου του.

 

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε τις προδιαγραφές των ψυκτικών πορτών της Theoprofil
 • Εγγύηση 5 ετών
 • Μεντεσέδες με αντικλεπτική προστασία Ευρωπαϊκής προέλευσης και όχι Τούρκικης προέλευσης όπως αρκετών ανταγωνιστών
 • Κλείστρα με κλειδαριά Ευρωπαϊκής προέλευσης και όχι Τούρκικης προέλευσης όπως αρκετών ανταγωνιστών
 • Δυνατότητα τοποθέτησης μπάρες προστασίας από χτυπήματα
 • Δυνατότητα τοποθέτησης κλειδαριάς στις συρόμενες πόρτες
 • Δυνατότητα τοποθέτησης μοχλού ευκολίας ανοίγματος στις συρόμενες πόρτες που είναι κάτω από 1650mm πλάτος. Πάνω από 1650mm είναι στον στάνταρ εξοπλισμό
 • Κάσες από PVC Ευρωπαϊκής προέλευσης για απόλυτη θερμοδιακοπή με επιπλέον κόντρα κάσα στη μεσαία και στην ακριβή σειρά μας
Κάντε κλίκ εδώ για να διαβάσετε τα πλεονεκτήματα των ψυκτικών πορτών της Theoprofil σε σχέση με τον ανταγωνισμό
 • Αντίσταση στην κάσα σε όλες τις πόρτες κατάψυξης από -1 °C έως -40 °C . Ο ανταγωνισμός προσφέρει πόρτες κατάψυξης με αντίσταση στο λάστιχο μέχρι τους -25 °C. Με τη συγκεκριμένη φτηνή λύση, σε περίπτωση βραχυκυκλώματος της αντίστασης, υπάρχει κίνδυνος να αναφλεγεί το λάστιχο της πόρτας με αποτέλεσμα δημιουργίας πυρκαγιάς.
 • Πορτόφυλλα υπεροχής με πάχος 82mm για πόρτες συντήρησης. Ο ανταγωνισμός προσφέρει πόρτες συντήρησης με πάχος πορτόφυλλου από 68mm – 78mm. Φανταστείτε πόσο λιγότερο ρεύμα θα καταναλώσετε με την δικιά μας πόρτα. Δεν είναι κρίμα να έχετε ψυγείο με π.χ. 100mm πάνελ και η πόρτα σας να είναι μόνο 68mm ;
 • Πορτόφυλλα υπεροχής με πάχος 102mm για τις πόρτες κατάψυξης έως -20 °C. Ο ανταγωνισμός προσφέρει πόρτες κατάψυξης με πάχος πορτόφυλλου από 90mm – 92mm και τις προτείνει για -25 °C. Φανταστείτε πόσο λιγότερο ρεύμα θα καταναλώσετε με την δικιά μας πόρτα. Δεν είναι κρίμα να έχετε ψυγείο με π.χ. 140mm πάνελ και η πόρτα σας να είναι μόνο 90mm ;
 • Πορτόφυλλα υπεροχής με πάχος 152mm για πόρτες βαθιάς κατάψυξης έως -40 °C.  Ο ανταγωνισμός προσφέρει πόρτες βαθιάς κατάψυξης με πάχος πορτόφυλλου από 120mm – 121mm. Φανταστείτε πόσο λιγότερο ρεύμα θα καταναλώσετε με την δικιά μας πόρτα. Δεν είναι κρίμα να έχετε ψυγείο με π.χ. 180mm πάνελ και η πόρτα σας να είναι μόνο 120mm ;
 • Κλείστρο με κλειδαριά και 3 κλειδιά στον στάνταρ εξοπλισμό σε όλες τις ανοιγόμενες πόρτες μας.
 • Μοχλός ευκολίας ανοίγματος στον στάνταρ εξοπλισμό σε όλες τις συρόμενες πόρτες μας άνω των 1650mm πλάτους.
 • Όλες οι πόρτες μας διαθέτουν κόντρα  κάσα για τοποθέτηση μέσα σε 5 λεπτά και σύστημα στερέωσης με περαστή βίδα και όχι απλά με την αντίσταση που κρατάει η κόντρα κάσα και ο αφρός πολυουρεθάνης. Δείτε το βίντεο: https://j.mp/1gdslr4 To βίντεο αναφέρεται στην κάσα της συντήρησης και όχι σε αυτή της κατάψυξης που το σύστημα είναι ακόμα καλύτερο!
 • Μεντεσέδες αντικλεπτικοί με ράμπα. Όταν η πόρτα έχει μεντεσέδες με ράμπα, κατά τη ώρα του ανοίγματός της, η πόρτα ανασηκώνεται κάποια χιλιοστά, έτσι ώστε να μην φθείρετε το λάστιχο που βρίσκετε στο κάτω μέρος του πορτόφυλλου. Όταν ο μεντεσές ΔΕΝ έχει ράμπα, τότε το λάστιχο τρίβεται στο δάπεδο του θαλάμου και φθείρεται πολύ γρήγορα. Η μεντεσέδες είναι αντικλεπτικού τύπου. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να δείτε το επεξηγηματικό βίντεο: https://j.mp/1gn6d1V Αρκετοί κατασκευαστές χρησιμοποιούν απλούς μεντεσέδες για λόγους κοστολογίου.
 • Πάνελ πορτόφυλλου με πυκνότητα 40-42Kg / m³, διότι τα πάνελ που χρησιμοποιούμε παράγονται σε μηχανή συνεχούς γραμμής και όχι σε πρέσα. Η πρέσα δίνει πυκνότητα το πολύ έως 38-40Kg / m³ και δημιουργεί κάποιες φορές κυματισμούς στην επιφάνεια των πάνελ λόγω ελλιπής διόγκωσης της πολυουρεθάνης οι οποίοι είναι εμφανείς.
 • Πάχος ελάσματος της λαμαρίνας του πάνελ του πορτόφυλλου 0.60mm με βαφή επικάλυψης Plastisol (PVC) πάχους 200 mic για  πολύ μεγάλη προστασία από γρατσουνιές. Ο ανταγωνισμός σε αρκετές περιπτώσεις παρέχει πάχος ελάσματος λαμαρίνας 0.45mm με απλή πολυεστερική βαφή 25 mic.
 • Οι πόρτες ψυκτικών θαλάμων της Theoprofil, κατασκευάζονται από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, (CFC free), που διαθέτουν CE και χαρακτηρίζονται ως οικολογικά και δεν θεωρούνται επιβλαβή.

 

Η Theoprofil εκτός από την εμπορία αναλαμβάνει και την προκατασκευή ψυκτικών θαλάμων. Μπορούμε να σας στείλουμε προκατασκευασμένο το θάλαμο που μας ζητήσετε, έτοιμο, κομμένο με ειδικές κοπές που περιγράφουμε στο συγκεκριμένο βίντεο: https://j.mp/1knRdBo στις διαστάσεις που μας ζητήσατε, με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα σύνδεσης αλλά και πιστοποίησης από τον Ε.Φ.Ε.Τ. μαζί με σχέδιο και οδηγίες συναρμολόγησης, ενώ παράλληλα θα σας παρέχουμε και τηλεφωνική υποστήριξη σε περίπτωση που τη χρειαστείτε!

ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ