Πάνελ πυράντοχα πολυισοκυανίου ψυκτικών θαλάμων

Πάνελ πολυουρεθάνης ψυκτικών θαλάμωνΠυράντοχα πάνελ πολυισοκυανίου ψυκτικών θαλάμων.  Έχουμε το μεγαλύτερο στοκ σε πάνελ και τις καλυτερες τιμές! Διαθέτουμε πυράντοχα πάνελ πολυισοκυανίου ψυκτικών θαλάμων  πρώτης ποιότητας και Β΄ διαλογής. Τα πυράντοχα πάνελ πολυισοκυανίου ψύξης είναι ένα δομικό στοιχείο για την κατασκευή ψυγείων, ψυκτικών θαλάμων, χώρων παραγωγής και συντήρησης τροφίμων,clean rooms, sterilize rooms, καθώς και για την κατασκευή των εσωτερικών και εξωτερικών τοιχωμάτων. Χρησιμοποιούνται σε χώρους όπου είναι απαραίτητες οι ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας.

Τα πυράντοχα πάνελ πολυισοκυανίου ψυκτικών θαλάμων αποτελούνται από δύο ελασματόφυλλα, επίπεδα ή ελαφριάς διαμόρφωσης και μεταξύ των οποίων υπάρχει πυρήνας αφρού πολυισοκυανίου. Τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό προφίλ των ελασματόφυλλων ποικίλει αισθητικά ανάλογα με την διαμόρφωση που έχει υποστεί. Έτσι ανάλογα με την αισθητικές απαιτήσεις της κατασκευής μπορεί ο πελάτης να διαλέξει μέσα από έξι διαφορετικές διαμορφώσεις. Η ειδική διαμόρφωση των τελειωμάτων των ελασμάτων σε αρσενικό – θηλυκό έτσι ώστε να κουμπώνουν μεταξύ τους κατά την ένωση, προσδίδει πλήρη στεγανότητα, αυξημένη θερμομόνωση, εξάλειψη του φαινόμενου συμπύκνωσης υδρατμών και την αποφυγή θερμογεφυρών.

Η εύκολη και ταχύτατη τοποθέτησή τους όπως επίσης και η άψογη συναρμογή τους, τα καθιστούν την ιδανική λύση για όλες τις εφαρμογές στον τομέα της βιομηχανικής ψύξης, καθώς επίσης και εκεί οπού απαιτούνται εσωτερικές και εξωτερικές τοιχοποιίες με εντυπωσιακή εμφάνιση χωρίς να κάνουμε υποχωρήσεις στον τομέα της πυρασφάλειας.

Τα πυράντοχα πάνελ πολυισοκυανίου για την κατασκευή ψυκτικών θαλάμων διατίθενται σε πάχη από 80mm έως και 120mm. Σε πάχος 80mm & 100mm υπάρχει η επιλογή κρυφής στήριξης. Τα άκρα κατά μήκος των πάνελ είναι ειδικά διαμορφωμένα ώστε να σχηματίζουν αρσενικό-θηλυκό εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο κρυφή στήριξη (κάλυψη της βίδας στήριξης).

Τα πυράντοχα πάνελ πολυισοκυανίου ψυκτικών θαλάμων παράγονται στην πλειοψηφία τους από γαλβανισμένα, ασταρωμένα και βαμμένα φύλλα χάλυβα, ωστόσο υπάρχει και η δυνατότητα παραγγελίας τους από φύλλα αλουμινίου και ανοξείδωτου χάλυβα, καθώς επίσης και με επικάλυψη βαφής PVC για επιπλέον ανθεκτικότητα στην υγρασία.

Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στην υποστήριξη.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η Theoprofil εκτός από την εμπορία αναλαμβάνει να κάνει τις ειδικές κοπές που απαιτούνται για τη σωστή στεγάνωση του θαλάμου σας και να σας τον αποστείλει με οδηγίες συναρμολόγησης

Το σύστημα επικάλυψης στέγης κτιρίων πάνελ πολυουρεθάνης, παράγεται από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, (CFC free), χαρακτηρίζονται ως οικολογικά και δεν θεωρούνται επιβλαβή.

ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ

[bsk-pdfm-pdfs-ul id=”1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13″]