Πάνελ πολυουρεθάνης ψυκτικών θαλάμων

Πάνελ πολυουρεθάνης ψυκτικών θαλάμων πρώτης ποιότητας και Β΄διαλογής σε ανταγωνιστικές τιμές. Έχουμε το μεγαλύτερο στοκ και τις καλύτερες τιμές! Ειδικές τιμές επαγγελματιών.

Τι είναι τα πάνελ ψύξης – ψυκτικών θαλάμων

Πάνελ πολυουρεθάνης ψυκτικών θαλάμων

Τα πάνελ ψύξης είναι ένα δομικό στοιχείο για την κατασκευή ψυγείων, ψυκτικών θαλάμων, χώρων παραγωγής και συντήρησης τροφίμων, clean rooms, sterilize rooms, καθώς και για την κατασκευή των εσωτερικών και εξωτερικών τοιχωμάτων. Χρησιμοποιούνται σε χώρους όπου είναι απαραίτητες οι ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας.

Τα πάνελ των ψυκτικών θαλάμων αποτελούνται από δύο ελασματόφυλλα, επίπεδα ή ελαφριάς διαμόρφωσης και μεταξύ των οποίων υπάρχει πυρήνας αφρού πολυουρεθάνης. Τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό προφίλ των ελασματόφυλλων ποικίλει αισθητικά ανάλογα με την διαμόρφωση που έχει υποστεί. Έτσι ανάλογα με την αισθητικές απαιτήσεις της κατασκευής μπορεί ο πελάτης να διαλέξει μέσα από έξι διαφορετικές διαμορφώσεις. Η ειδική διαμόρφωση των τελειωμάτων των ελασμάτων σε αρσενικό – θηλυκό έτσι ώστε να κουμπώνουν μεταξύ τους κατά την ένωση, προσδίδει πλήρη στεγανότητα, αυξημένη θερμομόνωση, εξάλειψη του φαινόμενου συμπύκνωσης υδρατμών και την αποφυγή θερμογεφυρών.

Δείτε όλα τα πάνελ ψυκτικών θαλάμων

Η εύκολη και ταχύτατη τοποθέτηση των πάνελ ψυκτικών θαλάμων όπως επίσης και η άψογη συναρμογή τους, τα καθιστούν την ιδανική λύση για όλες τις εφαρμογές στον τομέα της βιομηχανικής ψύξης, καθώς επίσης και εκεί οπού απαιτούνται εσωτερικές και εξωτερικές τοιχοποιίες με εντυπωσιακή εμφάνιση.

Τα πάνελ για την κατασκευή ψυγείων διατίθενται σε διάφορα πάχη από 80mm έως και 200mm. Σε πάχος 80mm & 100mm υπάρχει η επιλογή κρυφής στήριξης. Τα άκρα κατά μήκος των πάνελ είναι ειδικά διαμορφωμένα ώστε να σχηματίζουν αρσενικό-θηλυκό εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο κρυφή στήριξη (κάλυψη της βίδας στήριξης).  Τα πάνελ για την κατασκευή ψυγείων τύπου πολυισοκυανίου διατίθεται στα πάχη 80mm, 100mm και 120mm.

Τα πάνελ ψυκτικών θαλάμων παράγονται στην πλειοψηφία τους από γαλβανισμένα, ασταρωμένα και βαμμένα φύλλα χάλυβα, ωστόσο υπάρχει και η δυνατότητα παραγγελίας τους από φύλλα αλουμινίου και ανοξείδωτου χάλυβα, καθώς επίσης και με επικάλυψη βαφής PVC για επιπλέον ανθεκτικότητα στην υγρασία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την σωστή επιλογή σε πάνελ ψυκτικών θαλάμων μεταβείτε στην υποστήριξη.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΘΑΛΑΜΟΥ

Η Theoprofil εκτός από την εμπορία αναλαμβάνει και την κατασκευή ψυκτικών θαλάμων και πορτών ψυκτικών θαλάμων. Επίσης μπορούμε να κόψουμε το θάλαμο και να σας το στείλουμε με οδηγίες συναρμολόγησης. Συμπληρώστε την Φόρμα Ζήτησης και ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας.

❄ Μεγάλο απόθεμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ ψυκτικών θαλάμων ❄ Ειδικές τιμές επαγγελματιών βιομηχανικής ψύξης

Το πάνελ πολυουρεθάνης παράγεται από φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, (CFC free), χαρακτηρίζονται ως οικολογικά και δεν θεωρούνται επιβλαβή.

ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ