Οι πιο συχνές απορίες

Μπορείτε να συμβουλευτείτε τον πίνακα για τις προτεινόμενες συνθήκες αποθήκευσης που έχουμε αναρτήσει εδώ.

Οι διαστάσεις που έχουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι κυριότερες διαστάσεις που κατασκευάζονται οι συγκεκριμένες πόρτες, με άλλα λόγια αυτες που αγοράζουν οι περισσότεροι πελάτες μας. Αν δεν σας καλύπτουν αυτές οι διαστάσεις τότε μπορούμε φυσικά να φτιάξουμε πόρτα στις διαστάσεις που εσείς χρειάζεστε. Στην περίπτωση αυτή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.

Η ηλεκτρική αντίσταση είναι απαραίτητη όταν αυτή προορίζεται για ψυκτικό θάλαμο κατάψυξης ή βαθιάς κατάψυξης και όχι για συντήρηση. Η αντίσταση αποτρέπει την φημιουργία πάγου στα ελαστικά και στην κάσα, δημιουργεί θερμοδιακοπή και έτσι διευκολύνει το άνοιγμα της πόρτας.

Όλες οι πόρτες που κατασκευάζουμε στην theoprofil τοποθετούνται πολύ εύκολα και με ελάχιστα εργαλεία. Φυσικά θα πρέπει να έχετε και ένα τεχνικό υπόβαθρο και γνώση για να την τοποθετήσετε. Γι’αυτό και θα πρέπει να ζητήσετε την τοποθέτηση της πόρτας από έναν ειδικό. Φυσικά η theoprofil μπορεί να αναλάβει με δικό της εξειδικευμένο συνεργείο την τοποθέτηση. Αν πάλι επιθυμείτε να ασχοληθείτε μόνοι σας, τότε μπορείτε να συμβουλευτείτε τα διάφορα βίντεο που έχουμε αναρτήσει στο Youtube στα οποία φαίνονται με κάθε λεπτομέρεια και πλήρη επεξήγηση βήμα-βήμα όλη η διαδικασία για κάθε τύπο πόρτας.

Μετά την αγορά πόρτας theoprofil, είμαστε δίπλα σας σε ότι και να χρειαζέστε. Είτε πρόκειται για οδηγίες τοποθέτησης είτε για διάθεση ανταλλακτικών. Στην theoprofil έχουμε πληθώρα ανταλλακτικών γιά όλους τους τύπους πόρτας που κατασκευάζουμε. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να παραγγείλετε το ανταλλακτικό που χρειάζεστε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αν φυσικά δεν το βρείτε σε αυτό, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας εξυπηρετήσουμε.

Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε για την αγορά πόρτας ψυκτικού θαλάμου είναι:

1. Αν η χρήση της πόρτας είναι ψυκτικό θάλαμο συντήρησης ή κατάψυξης.
2. Τις ακριβείς διαστάσεις που πρέπει να έχει η πόρτα.
3. Το άνοιγμα της πόρτας (αριστερά ή δεξιά)
4. Το πάχος του πάνελ του θαλάμου στο οποίο θα εφαρμόσει η κάσα.
5. Το πάχος του πορτόφυλλου που θέλετε (ανάλογα για συντήρηση ή κατάψυξη και αναλόγως του πάχους των πάνελ του θαλάμου υπάρχουν και τα αντίστοιχα πάχη των πορτόφυλλων).
6. Το χρώμα του πορτόφυλλου ( Βασικό χρώμα είναι το λευκό (Ral 9002) αλλά μπορεί να κατασκευαστεί και στο χρώμα RAL που επιθυμείτε, με κάποια έξτρα χρέωση.

Ερώτηση: Τι καταδεικνύει για τα πάνελ η προδιαγραφή Βs2d0?

Απάντηση: Η ευρωπαϊκή οδηγία UNE – EN13501-1:2007 + A1 2009 Fire classification of construction products and building elements προδιαγράφει τον δείκτη ακουστότητας των κατασκευαστικών υλικών και των οικοδομικών υλικών. Η συγκεκριμένη ευρωπαϊκή οδηγία πρωτοεμφανίστηκε το 2002 για να αντικαταστήσει την παλιομοδίτικη Γερμανική οδηγία περί ακουστότητας κατασκευαστικών υλικών DIN 4102 και της συγγενικής Αγγλικής BS 476. To 2007 τον Ιανουάριο αναθεωρήθηκε και τελικά το 2009 συγγράφηκε η τελική προδιαγραφή όπως την ξέρουμε μέχρι σήμερα.

 

Ερώτηση: Θα μου πείτε κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες?

Απάντηση: Βεβαίως! Αυτό το αρκτικόλεξο Bs2d0 σαφώς και κάτι σημαίνει. Ας ξετυλίξουμε το κουβάρι απομονώνοντας σιγά – σιγά ένα προς ένα τα γράμματα και τους αριθμούς! 

Η πρόταση Βs2d0 χωρίζεται σε 3 μπλοκς. Το Μπλοκ που αποτελείτε από το πρώτο γράμμα, το μπλοκ που αποτελείτε από το δεύτερο γράμμα συνδυαστικά με τον αριθμό και από το μπλοκ που αποτελείται από το τρίτο γράμμα συνδυαστικά με τον αριθμό. Εδώ λοιπόν με κάθετους σας δείχνουμε τα τρία μπλοκ των προδιαγραφών Β / s2/ d0.

To πρώτο γράμμα δείχνει τον δείκτη αναφλεξιμότητας. Μπορεί να συμβολιστεί με τα γράμματα Α1 είτε Α2 είτε B, είτε C, είτε D, είτε E, είτε F από τον καλύτερο δείκτη προς τον χειρότερο.

Το δεύτερο γράμμα συνδυαστικά με τον αριθμό δείχνει τον δείκτη εκπομπών καπνού κατά την καύση του υλικού. Μπορεί να είναι s1 είτε s2, είτε s3 από τον καλύτερο δείκτη προς τον χειρότερο

Το τρίτο γράμμα συνδυαστικά με τον αριθμό δείχνει τον δείκτη του σταλάγματος των φλεγόμενων υλικών που έχουν καταρρεύσει (φανταστείτε της σταγόνες της ηλεκτροκόλλησης). Αυτός μπορεί να είναι d0 είτε d1 είτε d2 από τον καλύτερο προς τον χειρότερο.

Ερώτηση: Τι δείκτη ακουστότητας έχουν το πάνελ πολυουρεθάνης?

Απάντηση: Το πάνελ πολυουρεθάνης που αγοράζεται από τα καταστήματα είναι ένα προϊόν σειράς και κατηγοριοποιείται ως Ds3d0. Αν μας παραγγέλνατε ένα σπέσιαλ προϊόν τότε θα έφτανε την προδιαγραφή Βs2do.

Ερώτηση:Και πιο είναι αυτό το σπέσιαλ προϊόν?

Απάντηση: Είναι τα πάνελ ισοκυανίου, τα οποία έχουν σαν χημική βάση τον πολυεστέρα.

Ερώτηση: Είναι ακριβότερα?

Απάντηση:Η ποιότητα και η ασφάλεια δεν δωρίζονται αλλά αγοράζονται. Είναι λίγο ακριβότερα (περίπου 2.5 ευρώ μ2) αλλά αξίζει τον κόπο όταν πρόκειται μέσα να στεγάσετε την οικογένεια σας.

Ερώτηση: Μπορείτε να μας αναφέρετε τις ακριβείς διαφορές?

Απάντηση: Ασφαλώς! Τα πάνελ πολυουρεθάνης ανήκουν στην κατηγορία D που σημαίνει ότι είναι εύκολα αναφλεξιμο. Προσοχή όχι πολύ, ούτε πάρα πολύ εύκολα. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν ακόμα δύο κατηγορίες υποδεέστερες. Αντίθετα με τα πολυισοκυανίου που ανήκουν στην κατηγορία B που σημαίνει ότι είναι μη αναφλέξιμα σε ποσοστό 98%! Τα πάνελ πολυουρεθάνης όταν καίγονται βγάζουν μεγάλη εκπομπή καπνού, αντίθετα με τα πολυισοκυανίου που έχον μικρή προς μεσαία εκπομπή καπνού. Εδώ να αναφέρουμε ότι ο καπνός της καύσης είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος για λιποθυμία του ανθρώπου με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να καεί ζωντανός όντας λιπόθυμος. Όσο για την αποκόλληση φλεγόμενων κομματιών από την καύση τους, πρώτα πρέπει να καταρεύσει η λαμαρίνα του πάνελ στους 1000 περίπου βαθμούς κελσίου και ύστερα επειδή και τα 2 ανήκουν στην κορυφαία κατηγορία d0, σημαίνει ότι αντέχουν τουλάχιστον 600 βαθμούς κελσίου μέχρι να αρχίσουν να καταρρέουν τα πρώτα κομμάτια, οπότε προφανώς και το κτίριο θα έχει εκκενωθεί.

Ερώτηση: Σε σχέση με τα πάνελ πετροβάμβακα δείχνουν καλύτερη συμπεριφορά ή χειρότερη?

Απάντηση: δείχνουν την ίδια αλλά με διαφορετικά πάχη. Δηλαδή την απόδοση του πάνελ πετροβάμβακα με πάχος 80 χιλιοστών την έχουμε με πάνελ 100 χιλιοστών σε πάνελ ισοκυανίου. Αντίστοιχα την απόδοση του πετροβάμβακα στα 100 χιλιοστά την έχουμε στα 200 χιλιοστά σε πάνελ πολυισοκυανίου.

Ερώτηση: Δηλαδή αργά ή γρήγορα τα πάνελ πετροβάμβακα θα καταργηθούν?

Απάντηση: Ασφαλώς όχι. Θα λέγαμε ότι λόγω δυσκολίας παραγωγής και μεγάλου κοστολογίου θα παραγκωνιστούν. Αλλά εκεί που υπάρχει ανάγκη για αντοχή 60 λεπτών φωτιάς και δεν υπάρχει χώρος να χρησιμοποιήσουμε πάνελ πολυισοκυανίου 200 χιλιοστών που έχει ακριβώς την ίδια αντοχή, θα χρησιμοποιούμε πάνελ πετροβάμβακα. Αλλά στην αντοχή 15 και 30 λεπτών αντίστοιχα, η αγορά θα οδηγηθεί σε πάνελ πολυισοκυανίου, γιατί είναι φθηνότερα και ελαφρύτερα και κατά την τοποθέτηση τους και δεν αναπνέεις τις βλαβερές ίνες του πετροβάμβακα που σου προκαλούν φαγούρα και φτάρνισμα.

Ερώτηση: Η πυροσβεστική υπηρεσία της Ελλάδας αποδέχεται την ευρωπαϊκή οδηγία UNE – EN13501-1:2007 + A1 2009 Fire classification of construction products and building elements ή εξακολουθούν να προτείνουν πάνελ πετροβάμβακα?

Απάντηση: Βεβαίως, εφόσων της προσκομιστούν πιστοποιητικά.

Theoprofil – Εμπιστευθείτε τους ειδικούς των επικαλύψεων και των πλαγιοκαλύψεων!

Ο συντελεστής θερμοπερατότητας ενός πάνελ πολυουρεθάνης συμβολίζεται με το λατινικό γράμμα k 

Ο τύπος υπολογισμού της θερμοπερατότητας ενός πάνελ πολυουρεθάνης είναι ο εξής: k (W/m² ºC)

Οπότε έχουμε τα εξής γινόμενα:

 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΧΟΣ  k (W/m² °C)
Χώροι  ελεγχόμενης θερμοκρασίας ± 8 ° C  80mm  0.24
Ψυκτικοί  Θάλαμοι 0 ºC  100mm  0.19
 Ψυκτικοί θάλαμοι -10 °C  120mm  0.16
 Ψυκτικοί θάλαμοι -20 °C  140mm  0.14
 Ψυκτικοί θάλαμοι -25 °C  160mm  0.12
 Ψυκτικοί θάλαμοι -30 °C  180mm  0.11
 Ψυκτικοί θάλαμοι -45 °C  200mm 0.10

Ερώτηση:Τι πάχος πάνελ να αγοράσω?

Απάντηση:Αγοράστε όσο πιο παχύ πάνελ αντέχει η τσέπη σας. Γιατί αν δεν δώσετε τα χρήματα για να αγοράσετε παχύ πάνελ μία φορά, θα τα δίνεται κάθε μήνα στην Δ.Ε.Η. για το παραπάνω ρεύμα που θα καίει το κομπρεσέρ σας. Ασφαλώς άλλο πάχος χρειάζεται η συντήρηση και άλλο η κατάψυξη. Άλλο πάχος χρειάζεται ένας ψυκτικός θάλαμος κατάψυξης που δουλεύει μέσα σε φούρνο και άλλο πάχος αν δουλεύει μέσα σε ένα υπόγειο ενός μάρκετ.

Theoprofil – Εμπιστευθείτε τους ειδικούς των επικαλύψεων και των πλαγιοκαλύψεων!

Αυτή είναι μία από τις πιο κοινές ερωτήσεις που κάνουν οι πελάτες μας. Για να τα ξεδιαλύνουμε λίγο τα πράγματα ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Πάνελ πολυουρεθάνης:

  • Ελαφρύ
  • Πολύ καλή έως εξαιρετική θερμομόνωση
  • Τέλεια υγρομόνωση
  • Μέτριος βαθμός πυραντοχής
  • Μέτριος δείκτης ηχομόνωσης (Σε μικρά πάχη)
  • Οικονομική τιμή

Πάνελ πολυισκοκυανουρέιτ:

  • Ελαφρύ
  • Πολύ καλή έως εξαιρετική θερμομόνωση 
  • Τέλεια υγρομόνωση
  • Μεγάλος βαθμός πυραντοχής
  • Μέτριος δείκτης ηχομόνωσης
  • Αρκετά οικονομικό

Από τα παραπάνω συμπεραίνουμε ότι τελικά το κάθε προϊόν παράγεται για να καλύψει κάποιες ανάγκες. Αυτό που κατά τη γνώμη μας είναι το προϊόν που θα κατακτήσει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς μέσα στην επόμενη πενταετία θα είναι το πάνελ πολυισοκυανουρέιτ. Είναι σχετικά φθηνό, είναι άκαυστο, είναι εύκολο στην τοποθέτησή του λόγω χαμηλού βάρους. Έχει τα πιο πολλά πλεονεκτήματα. Όχι πως τα άλλα πάνελ θα σταματήσουν να παράγονται. Απλά αυτό θα είναι το πάνελ «μπαλαντέρ» για γενική χρήση, θέση που σήμερα στην αγορά έχει το πάνελ πολυουρεθάνης.

Theoprofil – Εμπιστευθείτε τους ειδικούς των επικαλύψεων και των πλαγιοκαλύψεων!

Ερώτηση: Τι σημαίνει πάνελ διαλογής και τι πάνελ Β΄ διαλογής;

Απάντηση: Τα πάνελ διαλογής ή αλλιώς Β΄ διαλογής είναι το ίδιο και το αυτό. Απλά κάποιοι τα ονοματίζουν διαλογής και κάποιοι Β΄ διαλογής.

Ερώτηση: Τι διαφορά έχουν τα πάνελ διαλογής από τα πάνελ πρώτης ποιότητας?

Απάντηση: Έχουν τις κάτωθι διαφορές (Προσοχή δεν έχουν όλα αυτά που αναφέρουμε, αλλά ένα από αυτά ή πιθανόν δύο κατά περίπτωση).

Η μία πλευρά έχει ίδιο χρώμα, συγκεκριμένα Ral 9002 White Gray (Λευκό Γκρι) και η άλλη πλευρά διάφορα χρώματα. Παράδειγμα: Έστω ότι έχουμε αγοράσει 10 πάνελ εκ των οποίων τοποθετούμε την Ral 9002 White Gray πλευρά στο έξω μέρος του κτιρίου και την πλευρά με τα διαφορετικά χρώματα στην μέσα πλευρά του κτιρίου. Σαφώς και μπορούμε να κάνουμε το αντίθετο. Δηλαδή να τοποθετήσουμε στην εξωτερική πλευρά τα διαφορετικά χρώματα και στην εσωτερική το χρώμα Ral 9002 White Gray

Ο αφρός πολυουρεθάνης αντί για να έχει βάρος 40 κιλά / μ³ έχει π.χ. 38 κιλά / μ³

Έχουν πιθανή γρατσουνιά (Δεν ισχύει πάντα και δεν είναι De Facto ότι θα είναι γρατσουνισμένα). Αν υποθέσουμε ότι η γρατσουνιά είναι στην πλευρά με τα διαφορετικά χρώματα και η Ral 9002 White Gray (Λευκό γκρι) που θα είναι εμφανής εξωτερικά, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα.

Έχουν πιθανό βουλιαγματάκι (Δεν ισχύει πάντα και δεν είναι De Facto ότι θα έχει βουλιαγματάκι) Αν υποθέσουμε ότι το βουλιαγματάκι είναι στην πλευρά με τα διαφορετικά χρώματα και η Ral 9002 White Gray (Λευκό γκρι) που θα είναι εμφανής εξωτερικά, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα.

Πιθανόν να έχουν διαφορετικές διαμορφώσεις. Δεν ισχύει πάντα και δεν είναι De Facto ότι θα έχουν διαφορετικές διαμορφώσεις) Αν υποθέσουμε ότι οι διαφορετικές διαμορφώσεις είναι στην πολύχρωμη πλευρά και η Ral 9002 White Gray (Λευκό γκρι) που θα είναι εμφανής εξωτερικά έχει την ίδια διαμόρφωση, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα.

Έχουν ένωση λαμαρίνας. Εξηγώ: Αν η παραγγελία στο εργοστάσιο που έβγαζε κόκκινο χρώμα διεκπεραιώθηκε, και η επόμενη παραγγελία είναι λευκή τότε ο χειριστής της μηχανής κολλάει το νέο χρώμα λαμαρίνα στο τέλος του παλαιού χρώματος με μία πανίσχυρη αυτοκόλλητη ταινία για να κάνει αλλαγή στο χρώμα της παραγγελίας. Σε εκείνο το σημείο το πάνελ έχει 2 λαμαρίνες υπερκαλυμμένες η μία με την άλλη και μία αυτοκόλλητη ταινία στα σόκορα της υπερκάλυψης.

Ερώτηση: Τι καλό έχουν τα πάνελ Β΄ Διαλογής?

 Απάντηση:

  • Είναι πολύ φθηνότερα
  • Δεν βάζουν νερό
  • Δεν βάζουν αέρα
  • Βάφονται

Ερώτηση: Μπορώ να βάψω τα διαφορετικά χρώματα με κάποιο τύπο βαφής για να έχω μία χρωματικά όμοια επιφάνεια?

Απάντηση: Ασφαλώς και μπορείτε με πολύ μεγάλη επιτυχία να τα βάψετε με ακρυλική βαφή ή βαφή τύπου ρελίφ έτσι ώστε να δείχνουν σαν σοβατισμένοι τοίχοι!

Ερώτηση: Τα πάνελ διαλογής μπορώ να τα παραγγείλω ανά πάσα στιγμή?

Απάντηση: Ασφαλώς όχι! Αν βρείτε πάνελ διαλογής σε διαστάσεις που σας βολεύουν δώστε μας μία προκαταβολή της τάξης του 30% για να τα δεσμεύσετε για 30 εργάσιμες μέρες. Προσοχή Σε περίπτωση που δεν τα αγοράσετε σε 30 εργάσιμες ημέρες χάνετε την προκαταβολή σας.

Ερώτηση: Δηλαδή τα πάνελ είναι δυσεύρετα?

Απάντηση:Εδώ και ένα χρόνο είναι δυσεύρετα και αυτό γιατί από τη στιγμή που έχει μειωθεί ο εμπορικός κύκλος των εταιριών παραγωγής πάνελ λόγω της υφιστάμενης οικονομικής κρίσης της χώρας μας, έχει μειωθεί και η παραγωγή των εταιριών, άρα έχουν μειωθεί και τα εν δυνάμει πάνελ Β΄ διαλογής.

Ερώτηση: Δεν βρήκα το πάνελ Β΄ διαλογής στις διαστάσεις και το χρώμα που ήθελα. Μπορώ να τα παραγγείλω στην Theoprofil?

Απάντηση: Κατηγορηματικά ΟΧΙ. Πάνελ Β΄ διαλογής δεν μπορεί να παραγγείλει κανένας πελάτης σε κανέναν έμπορο και κανένας έμπορος σε κανένα εργοστάσιο στον πλανήτη. Και δεν μπορεί να παραγγείλει γιατί το εργοστάσιο δεν μπορεί να του υποσχεθεί ότι κάτι θα πάει στραβά στην παραγωγή του, άρα θα παράγει και πάνελ διαλογής λόγω ατυχήματος στην γραμμή παραγωγής. Πόσο μάλλον να παραγγείλει συγκεκριμένο χρώμα και συγκεκριμένο μέγεθος…

Ερώτηση: Και δηλαδή πως μπορώ να αγοράσω πάνελ Β΄ διαλογής?

Απάντηση: Είναι πιο απλό από ότι νομίζετε. Τηλεφωνείτε στην Theoprofil, μας δηλώνετε το μήκος των πάνελ και τα τεμάχια που επιθυμείτε να αγοράσετε (Προσοχή όχι τα μ²) και αν έχουμε σε στοκ κάτι αντίστοιχο, μας προκαταβάλετε το 30% της αξίας των πάνελ και τα δεσμεύεται για 30 εργάσιμες ημέρες. *ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση που δεν τα αγοράσετε σε 30 εργάσιμες ημέρες ΧΑΝΕΤΕ την προκαταβολή σας.

Ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να βρίσκουμε πάνελ Β΄ διαλογής εύκολα όπως παλιά?

Απάντηση: Κατά τη γνώμη μας ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ δεν θα βρίσκουμε το ίδιο εύκολα πάνελ Β΄ διαλογής όπως παλιά. Εκτός και να γίνει αυτό που εύχονται όλοι οι Έλληνες, δηλαδή να ανακάμψει η χώρα μας οικονομικά και να γίνουν όλα όπως παλιά…. Να αρχίσουν τα εργοστάσια να παράγουν πάνελ πολυουρεθάνης σε μεγάλες ποσότητες, και κατ΄ επέκταση να υπάρχουν και πολλά πάνελ Β΄ διαλογής.

Ερώτηση: Για ποια χρήση προτείνετε τα πάνελ Β΄ διαλογής?

Απάντηση: Για όλες τις χρήσεις. Π.χ. επικαλύψεις οροφών, προκάτ οικίσκους, ποιμνιοστάσια, στάβλους, υπόστεγα.

Ερώτηση: Μα πως να επικαλύψω την στέγη του σπιτιού μου, είτε να κατασκευάσω οικίσκο όταν τα πάνελ από τη μία πλευρά έχουν διαφορετικό χρώμα?

Απάντηση: Μπορείτε να τα βάψετε με ακρυλικό χρώμα ή χρώμα τύπου ρελιέφ. Μπορείτε να επενδύσετε τους πλευρικούς τοίχους του οικίσκου με γυψοσανίδα, είτε ακόμα μπορείτε να τοποθετήσετε την πλευρά με τα διαφορετικά χρώματα στην εξωτερική πλευρά της πλαγιοκάλυψης του οικίσκου και να την σοβατίσετε με ειδικό σοβά δύο συστατικών. Επίσης μπορείτε να επενδύσετε την εξωτερική πλευρά που έχει τα διαφορετικά χρώματα με φυσική πέτρα όπως στον οικίσκο της φωτογραφίας.

Άρα όπως καταλαβαίνετε οι λύσεις είναι πάρα πολλές. Και μάλιστα με τα χρήματα που θα γλιτώσετε, θα έχετε την ευχέρεια να σοβατίσετε ή να επενδύσετε με γυψοσανίδα ή να επενδύσετε με φυσική πέτρα, με αποτέλεσμα να έχετε στο τέλος ένα καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι η πραγματικότητα!

Theoprofil – Εμπιστευθείτε τους ειδικούς των επικαλύψεων και των πλαγιοκαλύψεων!