Κουρτίνες ψυκτικών θαλάμων

Αγοράστε κουρτίνα ψυκτικού θαλάμου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Κουρτίνες ψυκτικών θαλάμων

Λοριδοκουρτίνες PVC ψυγείων και ψυκτικών θαλάμων  σε ανταγωνιστικές τιμές. Διαθέτουμε τις λοριδοκουρτίνες του Γαλλικού οίκου Extruflex, παγκόσμιου ηγέτη στις PVC κουρτίνες καθώς και κουρτίνες Γερμανικής κατασκευής για ψυκτικούς θαλάμους αλλά και  κουρτίνες ηλεκτροσυγκόλησης. Διαθέτουν όλες τις δυνατές πιστοποιήσεις για να έρθουν σε επαφή με τα τρόφιμα αλλά και με το ανθρώπινο δέρμα σε αντίθεση με τις Κινέζικες που έχουν κατακλύσει την αγορά και δεν διαθέτουν καμία πιστοποίηση. Οι συγκεκριμμένες κουρτίνες ψυκτικών θαλάμων δεν ξεραίνονται λόγω της ψύξης, όπως οι κουρτίνες του ανταγωνισμού, αλλά αντίθετα διατηρούν την ελαστικότητα τους για πολλά πολλά χρόνια.  Η χρήση κουρτίνας είναι υποχρεωτική στους ψυκτικούς θαλάμους, σύμφωνα με την νομοθεσία του Ε.Φ.Ε.Τ. Επίσης η κουρτίνες ψυκτικών θαλάμων από PVC, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μία πολύ φθηνή πόρτα, για να δημιουργήσουμε χωρίσματα μέσα σε ψυκτικούς και βιομηχανικούς χώρους. Η αλληλοεπικάλυψη της κουρτίνας όταν επιλέξετε πλάτος κουρτίνας 200mm ανέρχεται στο 40% και είναι ιδανική για συντηρήσεις και όταν επιλέξετε κουρτίνα με πλάτος λωρίδας 300mm, η αλληλοεπικάλυψη είναι 60% και είναι ιδανική για καταψύξεις και απαραίτητη για βαθιές καταψύξεις κάτω από -20 C.

Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στην υποστήριξη.

 

Νομοθεσία (Ε.Φ.Ε.Τ.):

«Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) καθιστά υποχρεωτική την εγκατάσταση κουρτίνας από διαφανείς λουρίδες P.V.C. στις πόρτες ψυκτικών θαλάμων, για την προστασία των τροφίμων από την διείσδυση της υγρασίας και τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.» Είναι διαθέσιμες σε πολλούς διαφορετικού τύπους: 

  • 200mm πλάτος Χ2mm πάχος για θερμοκρασία έως -45℃
  • 200mm πλάτος Χ2mm πάχος για θερμοκρασία έως -45℃ κόκκινη για οριοθέτηση του ανοίγματος και ασφάλεια κατά την διέλευση των κλαρκ
  • 300mm πλάτος Χ2mm πάχος για θερμοκρασία έως -45℃
  • 300mm πλάτος Χ3mm πάχος για θερμοκρασία έως -45℃

Παράλληλα με τις κουρτίνες διαθέτουμε και τους οδηγούς του οι οποίοι είναι διαθέσιμοι σε τρεις ποιότητες: 

  • Ανοξείδωτοι
  • Αλουμινίου
  • Πλαστικοί από ABS πλαστικό

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ

ΕΤΟΙΜΗ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΨΥΓΕΙΟΥ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ

από 83.38€ με Φ.Π.Α

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ

ΕΤΟΙΜΗ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΨΥΓΕΙΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

από 78.38€ με Φ.Π.Α