Κουρτίνες ψυκτικών θαλάμων

Αγοράστε κουρτίνα ψυκτικού θαλάμου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Κουρτίνες PVC Γερμανικής κατασκευής κατάλληλες για ψυκτικούς θαλάμους, χωρίσματα σε βιομηχανικούς χώρους, φορτηγά ψυγεία, εισόδους φορτώσεων – εκφορτώσεων, αποθήκες τροφίμων, χώρους ηλεκτροσυγκόλλησης.

Όταν τοποθετούνται στους ψυκτικούς θαλάμους βοηθούν στην διατήρηση της χαμηλής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του. Διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις καταλληλότητας επαφής τους με τα τρόφιμα αλλά και με το ανθρώπινο δέρμα. Ανθεκτικές στις χαμηλές θερμοκρασίες, δεν ξεραίνονται λόγω της ψύξης και διατηρούν την ελαστικότητα τους για πολλά πολλά χρόνια. Η χρήση κουρτίνας είναι υποχρεωτική στους ψυκτικούς θαλάμους, σύμφωνα με την νομοθεσία του Ε.Φ.Ε.Τ.

Εναλλακτικά, οι κουρτίνες ψυκτικών θαλάμων από PVC, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μία πολύ φθηνή πόρτα, για να δημιουργήσουμε χωρίσματα μέσα σε ψυκτικούς και βιομηχανικούς χώρους.

❄ Μεγάλο απόθεμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ ψυκτικών θαλάμων ❄ Ειδικές τιμές επαγγελματιών βιομηχανικής ψύξης

Η αλληλοεπικάλυψη της κουρτίνας όταν επιλέξετε πλάτος κουρτίνας 200mm ανέρχεται στο 40% και είναι ιδανική για συντηρήσεις και όταν επιλέξετε κουρτίνα με πλάτος λωρίδας 300mm, η αλληλοεπικάλυψη είναι 60% και είναι ιδανική για καταψύξεις και απαραίτητη για βαθιές καταψύξεις κάτω από -20 C.

Εφαρμογές

Αποθήκες τροφίμων

Ψυκτικοί θάλαμοι

Φορτηγά ψυγεία

Οι κουρτίνες PVC χρησιμοποιούνται κατά κόρον στην βιομηχανία τροφίμων στις εισόδους των ψυκτικών θαλάμων και φορτηγών ψυγείων επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας κατά το άνοιγμα της πόρτας. Είναι ειδικά σχεδιασμένες για χρήση σε φορτηγά και ρυμουλκούμενα, παρέχουν μια αξιόπιστη λύση για τη διατήρηση της χαμηλής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του φορτηγού κατα την φόρτωση και εκφόρτωση των εμπορευμάτων.

Χωρίσματα

Πόρτες Roll up

Χώροι ηλεκτροσυγκόλησης

Οι λωριδοκουρτίνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως οικονομική εναλλακτική έναντι των πορτών σε χώρους εργασίας παρέχοντας μια ασφαλέστερη και απλούστερη λύση για την προστασία του προσωπικού από εξωτερικές καιρικές συνθήκες, χωρίς να εμποδίζουν την ροή εργασίας. Αποτελούν φράγμα κατά του θορύβου και της σκόνης και εμποδίζουν την διέλευση εντόμων και πουλιών.
Οι αναδιπλούμενες πόρτες (roll-up) xρησιμοποιούνται κυρίως σε βιομηχανικές αποθήκες και εργαστήρια με μεγάλη κινητικότητα. Η ταχύτητα ανοίγματος επιτρέπει τη γρήγορη και αδιάκοπη ροή κυκλοφορίας των εργαζομένων.

Νομοθεσία (Ε.Φ.Ε.Τ.):

“Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) καθιστά υποχρεωτική την εγκατάσταση κουρτίνας από διαφανείς λουρίδες P.V.C. στις πόρτες ψυκτικών θαλάμων, για την προστασία των τροφίμων από την διείσδυση της υγρασίας και τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας.” Είναι διαθέσιμες σε πολλούς διαφορετικού τύπους:

  • 200mm πλάτος Χ2mm πάχος για θερμοκρασία έως -45℃
  • 200mm πλάτος Χ2mm πάχος για θερμοκρασία έως -45℃ κόκκινη για οριοθέτηση του ανοίγματος και ασφάλεια κατά την διέλευση των κλαρκ
  • 300mm πλάτος Χ2mm πάχος για θερμοκρασία έως -45℃
  • 300mm πλάτος Χ3mm πάχος για θερμοκρασία έως -45℃

Κατάλογος προϊόντων

Κουρτίνες ψυκτικών θαλάμων

Συντήρησης και κατάψυξης έτοιμες προς τοποθέτηση.

Shop now

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ

ΕΤΟΙΜΗ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΨΥΓΕΙΟΥ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ

από 85.45€ προ Φ.Π.Α

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ

ΕΤΟΙΜΗ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΨΥΓΕΙΟΥ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

από 85.04€ προ Φ.Π.Α

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ

ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΟΥΡΤΙΝΑΣ ΙΝΟΧ

45,00 προ ΦΠΑ

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ

ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΟΥΡΤΙΝΑΣ ABS

15,00 προ ΦΠΑ