Υγειονομικό σοβατεπί ψυκτικών θαλάμων

Αγοράστε Υγειονομικό σοβατεπί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Υγειονομικό σοβατεπί

Υγειονομικό σοβατεπί ψυκτικών θαλάμων από PVC σε ανταγωνιστικές τιμές. Το υγειονομικό σοβατεπί Theoprofil είναι απαραίτητα για  να πιστοποιηθείτε με τα πρότυπα HACCP & ISO.  Το υγειονομικό προφίλ δεν επιτρέπει την δημιουργία μυκήτων και μικροβίων στις γωνίες του πατώματος του θαλάμου. Διαθέτει σιλικονούχο λάστιχο στις δύο άκρες του για να εφαρμόζει ερμητικά με τα πάνελ πολυουρεθάνης του θαλάμου. Είναι πολύ ανθεκτικό σε χτυπήματα και επαφές με κλαρκ και με παλετοφόρα καρότσια με έξτρα νεύρα ενίσχυσης έτσι ώστε να αντέχουν σε χτυπήματα από παλέτες και καρότσια, σε ψυκτικούς θαλάμους υψηλής κυκλοφορίας και καταπονήσεων. Παράλληλα επιτρέπει το σχολαστικό καθάρισμα – σφουγγάρισμα του θαλάμου.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ

Υγειονομικό Σοβατεπί

26.00 προ ΦΠΑ
4.00 προ ΦΠΑ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ

Εσωτερική Γωνία Υγειονομικού Σοβατεπί

4.00 προ ΦΠΑ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ

Εξωτερική Γωνία Υγειονομικού Σοβατεπί

4.00 προ ΦΠΑ

Το υγειονομικό σοβατεπί μπορεί να αντικαταστήσει επιτυχώς την υγειονομική γωνία. Είναι απαραίτητο απο το νόμο (ή η γωνία) για την πιστοποίηση του θαλάμου. Μπορεί να συνδυαστεί με υγειονομική γωνία μεγάλη ή μικρή. Καθώς και τις ειδικές γωνίες, εσωτερική και εξωτερική.

Η Theoprofil συνιστά την τοποθέτηση του σε όλους τους ψυκτικούς θαλάμους εκτός αυτών που είναι τόσο μικροί που δεν μπορεί να μπει άνθρωπος μέσα. π.χ. θάλαμοι ζαχαροπλαστείου. Διότι είναι με διαφορά πιο ανθεκτικό στις κρούσεις σε σχέση με την υγειονομική γωνία. Μαζί με το υγειονομικό σοβατεπί διαθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα εξαρτήματα για τη σωστή εφαρμογή τους στις γωνίες του θαλάμου.

Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε στην υποστήριξη.

Κατάλογος προϊόντων