Βαλβίδες ψυκτικών θαλάμων

Αγοράστε βαλβίδες ψυκτικών θαλάμων στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Βαλβίδα ψυκτικού θαλάμου - Βαλβίδες ψυκτικών θαλάμων - Theoprofil.com

Βαλβίδες ψυκτικών θαλάμων Theoprofil σε ανταγωνιστική τιμή. Το έργο που επιτελούν οι  βαλβίδες ψυκτικών θαλάμων,  είναι να αντισταθμίζουν την διαφορά της ατμοσφαιρικής πίεσης στο εσωτερικό του θαλάμου και της ατμοσφαιρικής πίεσης εκτός του ψυκτικού θαλάμου. Η λειτουργία τους οφείλεται  στην κίνηση που προκαλείται από την πίεση στoυς δύο ισορροπημένους δίσκους στο εσωτερικό των βαλβιδών. Αυτό επιτρέπει τους εσωτερικούς δίσκους να ανοιγοκλείνουν ανάλογα με την πίεση του θαλάμου. Αυτό που τελικά προκύπτει από τη λειτουργία της βαλβίδας, είναι να μην επιτρέπει να δημιουργηθούν σταγόνες συμπύκνωσης καθώς και πίεση μέσα στον ψυκτικό θάλαμο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερο χρόνο συντήρησης των προϊόντων εντός του θαλάμου και λιγότερες καταπονήσεις στα πάνελ των ψυκτικών θαλάμων, λόγω της μειωμένης πίεσης και κατ΄επέκταση τη μεγαλύτερη μακροζωία του ψυκτικού θαλάμου.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ

Βαλβίδα Κατάψυξης Maxi

340.47 προ ΦΠΑ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ

Βαλβίδα Συντήρησης Midi

43.04 προ ΦΠΑ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ

Βαλβίδα Κατάψυξης Midi

43.04 προ ΦΠΑ

Όλες οι βαλβίδες ψυκτικών θαλάμων της Theoprofil, προστατεύονται στην εξωτερική πλευρά τους από μία σίτα κατά των εντόμων. Οι βαλβίδες ψυκτικών θαλάμων που προορίζονται για χρήση σε θαλάμους  κατάψυξης, θερμαίνονται με ηλεκτρική αντίσταση 7-36 Watt / 220 Volt, ώστε να  εμποδιστεί ο σχηματισμό πάγου επάνω στους δίσκους της βαλβίδας. Ο έλεγχος της θερμοκρασίας της αντίστασης μπορεί να γίνει με τη βοήθεια ενός απλού θερμοστάτη – χρονοδιακόπτη.

Οδηγίες τοποθέτησης:

Μπορούν να τοποθετηθούν και σε οριζόντια διάταξη στα πλαϊνά πάνελ αλλά και σε κάθετη διάταξη (μόνο σε συγκεκριμένα μοντέλα) στα πάνελ οροφής του θαλάμου. Μία οπή στρόγγυλης διατομής  πρέπει να ανοιχθεί στο πάνελ και στη συνέχεια να βιδωθεί στα πάνελ με τις αυτοδιάτρητες βίδες οι οποίες παρέχονται μαζί με τις βαλβίδες ψυκτικών θαλάμων.

Τα κέρδη από τη χρησιμοποίηση βαλβίδας σε έναν ψυκτικό θάλαμο:

  • Εγγυημένη βέλτιστη διατήρηση τροφίμων
  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του ψυκτικού θαλάμου
  • Διαθέσιμα μοντέλα και για συντηρήσεις αλλά και για καταψύξεις
  • Αποφυγή των ρωγμές στα σημεία ένωσης των πάνελ με αποτέλεσμα δημιουργία πάγου μέσα στο θάλαμο
  • Αποφυγή του αιφνίδιου ανοίγματος των πορτών του ψυκτικού θαλάμου με καταστροφικά αποτελέσματα

❄ Μεγάλο απόθεμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ ψυκτικών θαλάμων ❄ Ειδικές τιμές επαγγελματιών βιομηχανικής ψύξης

ΠΡΟΣΠΕΚΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ